گروه محصولات

بازدید آقای دکتر حق‌شناس و آقای دکتر آموزگار از پخش ققنوس در روز کتابگردی

1398/09/3 يكشنبه

بازدید آقای دکتر حق‌شناس و آقای دکتر آموزگار از پخش ققنوس در روز کتابگردی 1398/9/2

 

به گزارش روابط عمومی گروه انتشاراتی ققنوس روز پنجشنبه ٣٠ آبان ١٣٩٨ همزمان با روز کتابگردی آقای دکتر محمدجواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و آقای دکتر محمود آموزگار نائب رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان شهر تهران از مجموعه پخش ققنوس بازدید کردند.

در این بازدید که با گفتگویی کوتاه دربارة نشر با امیر حسین‌زادگان مدیر عامل نشر ققنوس و هادی حسین‌زادگان مدیر پخش ققنوس همراه بود، دکتر حق شناس با اشاره به‌اینکه که به طور متوسط در تهران روزانه ٢,٥ تا ٣ میلیون ساعت وقت تلف شده داریم که عمدتا در ترافیک است تاکید کردند؛ اگر ما بتوانیم  ٢٠ درصد این وقت تلف شده را مدیریت کنیم و با تولید کتاب‌های صوتی و دیجیتال جامعه مخاطب را به کتابخوانی تشویق کنیم که در این زمان‌ها از کتاب‌های صوتی و دیجیتال استفاده کنند، هم به بالا رفتن سرانه مطالعه کتاب کمک می‌کنیم و هم به مخاطبان جوان و همچنان کتاب دوستان خارج از کشور تا دسترسی آسان‌تری به کتاب‌های فارسی داشته باشند و از دانلود غیرقانونی کتاب نیز جلوگیری می‌شود.

امیر حسین‌زادگان نیز در توضیح روند تولید کتاب صوتی و الکترونیکی انتشارات ققنوس بیان کرد که ما از پیشگامان این حوزه هستیم و تا کنون حدود ٣٠٠ عنوان کتاب صوتی و بیش از ١٥٠٠ عنوان کتاب دیجیتال تولید کرده و این روند همچنان ادامه دارد و در تلاش هستیم که بتوانیم همزمان با چاپ کتاب کاغذی کتاب دیجیتال هم تولید کنیم تا مورد استفاده جامعه کتابخوان قرار گیرد.

در ادامه آقای دکتر حق شناس و آقای دکتر آموزگار از بخش‌های مختلف پخش ققنوس و مراحل سفارش و پردازش اطلاعات کتاب‌ها و ارسال کتاب ها بازدید کردند.

 

 

 

 

 

 

 

انصراف از نظر